Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Περιορισμένη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα αστάθειας στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι

• Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχουμε μέγιστη τιμή θερμοκρασία στα βόρεια τους 19 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 22 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 21/4/2006 εκδηλώθηκε έντονη αστάθεια στα ηπειρωτικά και είχαμε ισχυρή καταιγίδα στη Καλαμπάκα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα