Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές
Ηλιοφάνεια INTIME NEWS

Οι άνεμοι 6 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

O καιρός με μία ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και τα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα πέσει και θα επανέλθει κοντά στα κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς στα βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ….

  • σαν σήμερα στις 24/11/2001 είχαμε χιονόπτωση στα Ιωάννινα.
  • Το 2005 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές με πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε Λακωνία, Αττική και Μυτιλήνη, πυκνές χιονοπτώσεις σε πόλεις της Δ. Μακεδονίας.
  • Το 2015 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα