Καιρός: Βελτιώνεται την Τετάρτη – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Καιρός: Βελτιώνεται την Τετάρτη – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Αίθριος καιρός eurokinissi

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα μόνο στα δυτικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αραιή συννεφιά με λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 26 με 28 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 7/6/1975 είχαμε όψιμη χιονόπτωση στη Πίνδο, άνω των 2000μ
  • Το 1994 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας
  • Το 2006 σημειώθηκε χαλαζόπτωση στο Βόλο και το 2013 σε Γρεβενά και Λάρισα
  • Το 2016 παρατηρήθηκαν τρεις υδροσίφωνες στη Χαλκιδική και είχαμε πλημμύρες σε Αττική, Σκόπελο, Αγρίνιο, Θεσ/νίκη, χαλάζι στη Δράμα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα