Καιρός: Βελτίωση από το απόγευμα της Κυριακής και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτίωση από το απόγευμα της Κυριακής και άνοδος της θερμοκρασίας
Βροχόπτωση στα Τρίκαλα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός έως και το μεσημέρι, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Βελτίωση από το απόγευμα

• Η θερμοκρασία αν και θα ανέβει λίγο θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Για την Κυριακή προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και στα δυτικά πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και στο βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φτάσει τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς και στο Αιγαίο επίσης τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στην Αττική με βελτίωση αργότερα

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα 298/3/2015 είχαμε χαλαζόπτωση στην Κάρπαθο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα