Καιρός: Βελτίωση στις περισσότερες περιοχές- Παροδική αστάθεια στα βόρεια

Καιρός: Βελτίωση στις περισσότερες περιοχές- Παροδική αστάθεια στα βόρεια
Σύννεφα πάνω από την Αττική - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός στα κεντρικά και νότια –Διατήρηση της αστάθειας στα βόρεια έως το απόγευμα – Λιακάδα του Αγίου Πνεύματος

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 30 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Κυριακή στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός.
Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 με 30 και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πιθανότητα αστάθειας το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένων καταιγίδων , ενώ το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα, στις 7/6/1975 είχαμε όψιμη χιονόπτωση στη Πίνδο, άνω των 2000μ. και το 1994 Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα