Καιρός: Βροχές από το απόγευμα της Δευτέρας και από τα δυτικά

Καιρός: Βροχές από το απόγευμα της Δευτέρας και από τα δυτικά

Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας  , ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ
  • Οι βροχές που θα εκδηλωθούν τις βραδυνές ώρε στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά

Τη Δευτέρα προβλέπεται  σταδιακή μεταβολή του καιρού από αργά το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα δυτικά και τα νότια τμήματα της χώρας και πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές.

Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα και το μεσημέρι στα βόρεια θα φτάσει τους 13 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 και στο Αιγαίο τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Η ομπρέλα θα χρειαστεί μόνο το βράδυ στην Αττική  

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη- Περιορισμένη ορατότητα   

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από το βράδυ νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις  9/12/1925 το χιόνι στο κέντρο του Βόλου ξεπερνούσε το 1 μέτρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα