Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα – Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα – Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας
Πλημμυρισμένος δρόμος από έντονη βροχόπτωση eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά τα κεντρικά και βόρεια καθώς επίσης και το Ανατολικό Αιγαίο

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση

  • Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη και δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ

 

Για τη Δευτέρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σημαντική πτώση στα κεντρικά και βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια μόλις τους 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 13 με 16 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με τάση εξασθένησης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα