Καιρός: Βροχές, κανονικές θερμοκρασίες και νοτιάδες την Παρασκευή

Καιρός: Βροχές, κανονικές θερμοκρασίες και νοτιάδες την Παρασκευή
Σύννεφα Eurokinissi

Βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές βροχές στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια-Στα βορειοδυτικά καταιγίδες

  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά τα 5-6 μποφόρ στο Ιόνιο ενισχυόμενοι

 

Την Παρασκευή στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και βαθμιαία στη Στερεά, τη Θεσσαλία και από το βράδυ στη Θράκη. Οι βροχές από τις απογευματινές ώρες από τα βορειοδυτικά, θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το απόγευμα στα νοτιοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης από τα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 21 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις πρώτες πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 23/4/1965 είχαμε έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική και λασποβροχές στα νησιά του Αιγαίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα