Καιρός: Υποχωρεί βαθμιαία ο καύσωνας

Καιρός: Υποχωρεί βαθμιαία ο καύσωνας

Στα νότια περιορίζονται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Η θερμοκρασία υποχωρεί στα κεντρικά και βόρεια, όμως στα νότια ηπειρωτικά (Αν. Στερεά και Πελοπόννησο) θα είναι υψηλή

Οι άνεμοι θα είναι ΝΑ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 μποφόρ

• Αραιή συννεφιά πυκνότερη στα κεντρικά και βόρεια αλλά και σκόνη κατά περιόδους

Σήμερα Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα κυρίως στα νότια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 37 και στα νησιά του Αιγαίου τους 33 με 36 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά βόρειοι έως 4 με 5 μπ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα 19/5/ 2007 είχαμε ανεμοστρόβιλο στη Φθιώτιδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα