Κακοκαιρία στην Αργολίδα: Πλημμύρισε η Νέα Κίος – Τα νερά παρασύρουν αυτοκίνητα

Κακοκαιρία στην Αργολίδα: Πλημμύρισε η Νέα Κίος – Τα νερά παρασύρουν αυτοκίνητα
Αυτοκίνητο παρασέρνεται από τα ορμητικά νερά της Πάνιτσας στην Αργολίδα. Εκκενώνεται το χωριό Νέα Κίος Αργολικές ειδήσεις

Το ρέμα της Πάνιτσας φούσκωσε και πλημμύρισε το χωριό. Έκκληση για εκκένωση από τις αστυνομικές δυνάμεις - Συγκλονιστικό βίντεο με τα νερά να παρασέρνουν αμάξι.

Εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες από την κακοκαιρία στην Αργολίδα από όπου πέρασε ο κυκλώνας Ζορμπάς νωρίς το απόγευμα. Δεκάδες άνθρωποι έκαναν έκκληση στις αρχές καθώς είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους. Κανείς πολίτης σε κίνδυνο σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Άργους.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο “Αργοναυπλία” από τις 18.00 το απόγευμα εκκενώθηκε το γραφικό ψαροχώρι της Αργολίδας, Νέα Κίος. Το ρέμα της Πάνιτσας πλημμύρισε και τα νερά ξεχύθηκαν στην παραθαλάσσια περιοχή. Οι εικόνες μοιάζουν με βιβλική νεροποντή. Αστυνομικές δυνάμεις από το Άργος και το Ναύπλιο εκκένωσαν σπίτια.

Μια γυναίκα εγκλωβισμένη στο όχημά της – Ένας αγνοούμενος

Πλημμύρισε το ρέμα της Πάνιτσας στην Αργολίδα Αργοναυπλία


Η πόλη του Άργους, η Νέα Κίος και γύρω οικισμοί δέχτηκαν από νωρίτερα χιλιάδες τόννους νερού. Τεράστιες οι καταστροφές στην αγροτική παραγωγή. Σύμφωνα με την «Αργοναυπλία» στον κεντρικό δρόμο πριν το Κουτσοπόδι, γυναίκα παρέμεινε εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο.. Την βοήθεια των αρχών ζητούσαν νωρίτερα και εγλωβισμένοι σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Μύλων.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο – Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Άργους

Στο σημείο έχουν προστρέξει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και από τους γύρω νομούς. Την ώρα αυτή έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο του Άργους. Όλες οι αρχές του νομού μαζί με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής και τους βουλευτές αναζητούν σανίδα σωτηρίας… Αναμονή για την εκτίμηση της κατάστασης από τις αρχές και για τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROY.GR

Στο έλεος του νερού

Τα νερά είναι πραγματικά ορμητικά και έχουν ξεφύγει από την κοίτη του ρέματος. Δείτε εικόνες από το facebook, όπως τις ανάρτησε πολίτης της περιοχής.

Η ορμή του νερού στην περιοχή είναι τέτοια που παρασέρνει ως και αυτοκίνητα. Το βίντεο που ακολουθεί, που δημοσίευσαν οι “Αργολικές ειδήσεις” αναρτήθηκε νωρίτερα από το σημείο και σε αυτό φαίνεται ένα όχημα να παρασύρεται από το ορμητικό νερό της Πάνιτσας

Φαίνεται πως η κακοκαιρία έχει δυσχαιράνει την επικοινωνία και στις γέφυρες στην περιοχή της Επιδαύρου.

Δείτε όλες τις εξελίξεις από την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα