Κανονικές θερμοκρασίες – Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια

Κανονικές θερμοκρασίες – Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
Παραλία στο Άργος Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Το επόμενο τριήμερο θα έχουμε άστατο καιρό κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα.

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 5-6 και πιθανόν τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη στα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-06-2020

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ήμεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 18-06-2020

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός.Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και στα βόρεια ηπειρωτικά, στα δυτικά ορεινά, καθώς και στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.


ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Με σχεδόν αίθριο καιρό το επόμενο τριήμερο η Αθήνα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και αστάθεια την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.


ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΑ 850 hPa

https://youtu.be/UoODeVLgCH4

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα