Λίγα φαινόμενα την Τρίτη – Έρχονται βροχές την Τετάρτη

Λίγα φαινόμενα την Τρίτη – Έρχονται βροχές την Τετάρτη
Βροχή στην Αθήνα AP

Την Τετάρτη βροχές σε όλη τη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές από το βράδυ της Τρίτης στα Δυτικά –Την Τετάρτη βροχές σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από την Τρίτη το απόγευμα στα δυτικά

Σήμερα Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ

ΤΡΙΤΗ

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και από το βράδυ στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΤΕΤΑΡΤΗ (28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Αρχικά στα δυτικά, γρήγορα στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το μεσημέρι βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο και την Κρήτη πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στη Θράκη όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία από το βράδυ και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα την Τρίτη-Βροχερός ο καιρός Τετάρτη και Πέμπτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις την Τρίτη , ενώ την Τετάρτη και Πέμπτη θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου.


Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 20 και 22 βαθμών Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version