Με τι καιρό ψηφίζουμε σήμερα – Πού θα σημειωθούν βροχές

Με τι καιρό ψηφίζουμε σήμερα – Πού θα σημειωθούν βροχές
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Άστατος προβλέπεται ο καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος ο καιρός το επόμενο τετραήμερο στα ηπειρωτικά με τοπικά έντονα φαινόμενα .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 μποφόρ

Η 10ημερη προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Κυριακή (21/5) αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και γρήγορα στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο (από Κεφαλλονιά και νοτιότερα) και την Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-05-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην ανατολική και νότια χώρα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 23-05-2023

Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-05-2023

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με αστάθεια κυρίως τη Δευτέρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 20 με 24 βαθμούς Κελσίου .

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα