Με τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες

Με τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Λίγες βροχές το επόμενο τριήμερο κυρίως στη βόρεια και την ανατολική χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες βροχές το επόμενο τριήμερο κυρίως στη βόρεια και την ανατολική χώρα
  • Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή και θα πέσει λίγο το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα τμήματα θα εκδηλωθούν παροδικές μπόρες που θα σταματήσουν από το απόγευμα . Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νωρίς το πρωί θα είναι ΝΔ που βαθμιαία θα στραφούν σε βοριάδες 4 με 5 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Στα νοτιοανατολικά σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, πρόσκαιρα στην Κεντρική Μακεδονία και το βορειοδυτικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά βελτιωμένος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις απογευματινές όμως ώρες, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα βορειοανατολικά είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.


ΚΥΡΙΑΚΗ

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα βορειοανατολικά όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.


Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 19 και 23 βαθμών Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version