Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ – Πτώση θερμοκρασίας από εβδομάδα

Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ – Πτώση θερμοκρασίας από εβδομάδα
Βροχοκουρτίνα πάνω από την πόλη των Τρικάλων κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας "Θάλεια". (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και κατά περιόδους τα 6-7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Διατηρούνται οι θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα έως την Κυριακή –Πτώση θερμοκρασίας από βδομάδα
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και κατά περιόδους τα 6-7 μποφόρ
  • Σχεδόν αίθριος καιρός

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο το πρωί 7-8 μποφόρ τοπικά με εξασθένηση αργότερα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και τη βόρεια Κρήτη και το απόγευμα στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά έως 4, στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη και τις απογευματινές ώρες όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.


ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα