Περιορισμένη αστάθεια και άνοδος θερμοκρασίας την Πέμπτη

Περιορισμένη αστάθεια και άνοδος θερμοκρασίας την Πέμπτη
pixabay

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

 

Θα περιοριστεί η αστάθεια αύριο και  ο καιρός την Πέμπτη θα είναι άστατος κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες. Κατά τα άλλα οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν άνοδο και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μπ στα νότια.

 

 

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι υπάρχει ένα χαμηλό στα βόρεια το οποίο δεν θα μας επηρεάσει  Έτσι την Τετάρτη θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με λίγες όμως βροχές ή μπόρες στα ηπειρωτικά . Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μπ  Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και  θα  φτάσει τους 19 βαθμούς στα βόρεια στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 22 και στα νησιά του Αιγαίου τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα βρέξει τοπικά. Οι  άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα 5 με 6 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  τοπικές μπόρες το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπ και τοπικά νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2014 είχαμε χαλαζοπτώσεις σε Ξάνθη και Φλώρινα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα