Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια

Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια

Αναλυτική πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο του News 24/7 Θοδωρή Κολυδά

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσει ο καιρός την αυτή την εβδομάδα και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο φτάνοντας τοπικά τους 28 με 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες . Μεταφορά σκόνης προβλέπεται την Πέμπτη στα νότια.

 

ΔΕΙΤΕ VIDEO με πεδίο νεφώσεων και ανέμων (14-20Μαίου 2018):

Στη χώρα μας η αστάθεια θα είναι περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά . Την Τρίτη ίσως εκδηλωθούν τοπικά έντονα φαινόμενα στα Βορειοδυτικά.

 

ΔΕΙΤΕ VIDEO με πεδίο υετού (βροχοπτώσεων) και θερμοκρασιών (14-20 Μαίου 2018):

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ

 

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα φτάσε τους 29 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν μπόρες και πιθανόν καταιγίδα Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί τοπικά νοτιοανατολικοί και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 27 βαθμούς.

 

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 14 Μαΐου του 2007 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη και το 2012 στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα