Τελευταία ημέρα αστάθειας η Κυριακή

Τελευταία ημέρα αστάθειας η Κυριακή
Κακοκαιρία στο Άργος Eurokinissi

Από το απόγευμα αναμένεται ύφεση των φαινομένων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αρχικά έντονα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Ύφεση των φαινομένων από το μεσημέρι

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά

  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ στο Ιόνιο 4 με 6 στα ανατολικά και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ αργότερα

 

Την Κυριακή στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 με 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 με 32 , στις Κυκλάδες τους 30 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική βροχές και καταιγίδες

 

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιορισμένη αστάθεια

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις  9/8/1996 Κεραυνός στη MotorOil προκαλεί τραυματισμό εργατών και διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version