Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα του Πάσχα – Πώς θα εξελιχθεί μέσα στην εβδομάδα

Διαβάζεται σε 2'
Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα του Πάσχα – Πώς θα εξελιχθεί μέσα στην εβδομάδα
EUROKINISSI

Βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα του Πάσχα και για τις επόμενες ημέρες.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα και μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά τοπικοί όμβροι και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους οι οποίες στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και μόνο στα νότια πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-05-2024

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα