Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια

• Θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή το Σαββατοκύριακο

• Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα θα επικρατήσει άστατος καιρός με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-09-2020

Προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και μόνο στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μπόφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει στα βόρεια μικρή πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 01-10-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν απόδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα βορειοανατολικά από νότιες διευθύνσεις μετην ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-10-2020

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-10-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα προβλέπεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα