Τοπικές νεφώσεις, λίγα φαινόμενα και πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές νεφώσεις, λίγα φαινόμενα και πτώση της θερμοκρασίας
Σύννεφα στην Αττική Eurokinissi

Σε κανονικά για την εποχή, επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες ημέρες , με λίγα όμως φαινόμενα

  • Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών κυρίως στην Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2020

 

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως από το απόγευμα στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 03-11-2020

 

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-11-2020

 

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα πελάγη τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 05-11-2020

 

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 20 και 21 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα