Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές το Σάββατο και την Κυριακή

Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές το Σάββατο και την Κυριακή
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Αραιές νεφώσεις το Σάββατο και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αραιές νεφώσεις το Σάββατο και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια την Κυριακή
  • Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη το επόμενο διήμερο

Σήμερα Παρασκευή στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.


ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.


ΔΕΥΤΕΡΑ

Στη δυτική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και στο ανατολικό Αιγαίο από νότιες, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια.


ΤΡΙΤΗ

Στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα στο Ιόνιο θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους νοτιοανατολικούς, στο Ιόνιο τοπικά 6 και τη νύχτα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα αυξημένες από την Κυριακή

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις αυξημένες από την Κυριακή . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 24 και 25 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα