Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι – Θα ενταθούν βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά

Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι – Θα ενταθούν βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Ενίσχυση νοτιάδων στο Ιόνιο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στα δυτικά και τα νότια που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα ενταθούν

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Το Σάββατο στα δυτικά και τα νότια προβλέπονται τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα ενταθούν και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια. Χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη νησιωτική χώρα και από τις βραδινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές.1

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 ενισχυόμενοι περαιτέρω τη νύχτα . Στα ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αρχικά λίγες νεφώσεις – Τοπικές βροχές το βράδυ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως τις βραδινές ώρες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις αρχικά – Τοπικές βροχές το βράδυ

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα