Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια- Πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια- Πτώση της θερμοκρασίας
Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Πρόσκαιρη η πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 με 4 βαθμούς Κελσίου το επόμενο διήμερο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα κυρίως στα ανατολικά και νότια

• Πρόσκαιρη η πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 με 4 βαθμούς Κελσίου το επόμενο διήμερο

• Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες έως και 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν κυρίως στη νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοιβορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ στο Αιγαίο.

ΤΡΙΤΗ 20-10-2020

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-10-2020

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες την Κρήτη, και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 22-10-2020

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα με πρόσκαιρη βροχή την Τετάρτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 19 και 23 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα