Καιρός: Σε πτώση η θερμοκρασία – Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Καιρός: Σε πτώση η θερμοκρασία – Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες
Βροχή στα Τρίκαλα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Συνεχίζονται σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες που θα επεκταθούν ανατολικότερα, με τις θερμοκρασίες να παρουσιάζουν πτώση.

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, ενώ αρκετές βροχές θα έχουμε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος σε όλη τη χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Από αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο, νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Το βράδυ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια σε ανατολικών διευθύνσεων. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, όπου από τις απογευματινές ώρες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην
υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα