Βελτιωμένος ο καιρός από Δευτέρα – Μελτέμι στο Αιγαίο

Βελτιωμένος ο καιρός από Δευτέρα – Μελτέμι στο Αιγαίο
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ στο Ιόνιο 4 με 6 στα ανατολικά και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Τη Δευτέρα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται άστατος καιρός με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες.

Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 29 με 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 33 με 34 , στις Κυκλάδες τους 31 και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version