Υψηλές θερμοκρασίες – Σχεδόν αίθριος καιρός

Υψηλές θερμοκρασίες – Σχεδόν αίθριος καιρός

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα- Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι

  • Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 και τοπικά 6 μπ

  • Θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή

Θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή

Για την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το πρωί στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι που το βράδυ θα φτάσουν στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόγνωση του καιρού

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι Μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρώτες πρωινές ώρες βόρειοι έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 25/2/2001 είχαμε ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης, με θερμοκρασίες υψηλότερες των 20°C στη νότια χώρα και την Κρήτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα