Καταδικάστηκε ο διαχειριστής που κλείδωσε ενοίκους πολυκατοικίας για τα κοινόχρηστα

Καταδικάστηκε ο διαχειριστής που κλείδωσε ενοίκους πολυκατοικίας για τα κοινόχρηστα

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο διαχειριστής πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος την Πρωτοχρονιά κλείδωσε τους ενοίκους γιατί χρωστούσαν κοινόχρηστα

Ένοχος για παράνομη παρακράτηση κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης ο διαχειριστής πολυκατοικίας της πόλης, ο οποίος την Πρωτοχρονιά κλείδωσε όλους τους ενοίκους μέσα αλλά και έξω από τα σπίτια τους λόγω κοινοχρήστων που οφείλονταν.

Ο διαχειριστής την πρώτη μέρα του έτους άλλαξε τις κλειδαριές και αρνήθηκε να δώσει τα νέα κλειδιά στους ενοίκους, αν αυτοί δεν του κατέβαλαν τα κοινόχρηστα που χρωστούσαν, το ύψος των οποίων ανερχόταν σε χιλιάδες ευρώ και προέρχονταν από εργασίες που είχαν γίνει στην οικοδομή.

Αποτέλεσμα ήταν άλλοι ένοικοι να κλειδωθούν μέσα και άλλοι έξω, με τον διαχειριστή να καταλήγει στα χέρια της αστυνομίας και να οδηγείται στο δικαστήριο, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 27 μηνών με αναστολή. Αφέθηκε ελεύθερος και κατέθεσε έφεση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διεκδικήσει δικαστικά τα κοινόχρηστα.

Πληροφορίες από thrakinea.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλεξανδρούπολη: Διαχειριστής κλείδωσε τους ενοίκους επειδή χρωστούσαν κοινόχρηστα!

SHARE:

24Media Network