Κατάληψη στην ΝΕΤ

Κατάληψη στην ΝΕΤ

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε, όπως μαθαίνουμε, τους εργαζόμενους στην ΝΕΤ. Το δελτίο των εννέα ξεκίνησε για ελάχιστο και διακόπηκε έξαφνα μετά (vid)

Εις μάτην περίμεναν μέχρι και ένα τέταρτο μετά τις εννέα, οι τηλεθεατές της ΝΕΤ μήπως και ξεκινήσει πάλι το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Αντί γι αυτό βλέπουν τη Μάγια Τσόκλη να τους ταξιδεύει, καθώς το κεντρικό στούντιο της ΝΕΤ τελεί υπό κατάληψη.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, περίπου 60 φοιτητές, πιθανά να ανήκουν στην άκρα αριστερά, εισέβαλαν στο κτίριο κατέλαβαν το στούντιο από όπου βγαίνουν οι ειδήσεις.

Πρόκειται για μέλη του συντονιστικού των καταλήψεων, όπως γίνεται γνωστό.

Υπάρχει αναστάτωση και διενέξεις ανάμεσα σε φοιτητές και εργαζόμενους ενώ υπάρχει και πανό το οποίο αναγράφει "σπάμε τη σιωπή των φοιτητών σπάμε τη σιωπή της κοινωνίας".

Μετά τις 9.30 έφτασαν στην ΝΕΤ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρία των ΥΜΕΤ.

Λίγο πριν τις 11 οι φοιτητές αποχώρησαν από τον χώρο του κεντρικού στούντιο της ΕΡΤ αλλά παραμένουν στο κτίριο και συνδιαλέγονται με το διευθυντή.

Σημειώνεται ότι το δελτίο τελικά ξαναβγήκε στον αέρα στη 1.30 τα ξημερώματα. Τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι της ΝΕΤ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12.30 μέχρι και τις 16.00.

SHARE:

24Media Network