Σκυλιά στην κατάψυξη

Σκυλιά στην κατάψυξη

Η μείωση του αριθμού των αδέσποτων, στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, δημιούργησε υποψίες. Η παρακολούθηση Κινέζου από την αστυνομία, αποκάλυψε το φρικτό μυστικό. Τα σκυλιά κατέληγαν στην κατσαρόλα του

Άλλη μία ιστορία φρίκης ήρθε στο φως στο νομό του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ένς Κινέζος που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης και δραστηριοποιούνταν στο χώρο του εμπορίου, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες φαίνεται πως αιχμαλώτιζε και θανάτωνε σκυλιά και στην συνέχεια με αυτά δειπνούσε.

Από την αστυνομία εντοπίστηκαν στον καταψύκτη του δεκάδες νεκρά σκυλιά, τα οποία όπως αποδείχτηκε, προόριζε για την διατροφή του.

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού κατοικίδιων σε πολλές γειτονιές της περιοχής, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρηθεί μείωση στα αδέσποτα.

Οι υποψίες κινήθηκαν εναντίον του αλλοδαπού δράστη, όταν πλησίον του σπιτιού του βρέθηκαν πολλά βασανισμένα τετράποδα, γεγονός που ανέφεραν στην αστυνομία και οι  φιλοζωικές οργανώσεις του νομού.

Παράλληλα, εναντίον του κατηγορούμενου υπήρχαν καταγγελίες ότι πολύ συχνά έβαζε μέσα στο σπίτι του σκυλιά, τα οποία όμως ποτέ δεν έβλεπε κανείς να φεύγουν.

Τις υποψίες εναντίον του ενίσχυσε το γεγονός ότι σε κάδους κοντά στο σπίτι, εντοπίζονταν πολύ συχνά κομμένα αυτιά σκύλων.

Έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες εναντίον του ίδιου και οι οποίες κατέληξαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους "είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κλειστή κοινωνία του χωριού".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαγειρεύουν με λάδι από τάφους

SHARE:

24Media Network