Άφαντη 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ

Άφαντη 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ

Η νεαρή φοιτήτρια χάθηκε τέλη Αυγούστου. Bρισκόταν στο σπίτι της και η μητέρα της τις τελευταίες ημέρες την είχε επισκεφτεί, αφού την είχε ακούσει εξαιρετικά αναστατωμένη. Απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο

Παραμένει άφαντη και αγνοούμενη η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα 27. Η νεαρή φοιτήτρια χάθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, όπου έμενε μόνη της. Σύμφωνα με τη μητέρα της, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε βρισκόταν στο σπίτι της και η μητέρα της καθώς τις τελευταίες ημέρες την είχε επισκεφτεί, αφού την είχε ακούσει εξαιρετικά αναστατωμένη.

Άφαντη 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ

Πίστευε πως άγνωστοι την είχαν «χακάρει» στο Facebook και την παρακολουθούσαν. Μάλιστα,  λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο. Έχει ύψος 1.66 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν σορτς και παπούτσια πλατφόρμες, χρώματος ροζ.

Μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είπε στη μητέρα της πως είχε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της. Έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά με τους δικούς της…

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για να μπορέσει να σχηματίσει μία εικόνα του το συνέβη στην νεαρή φοιτήτρια. Θα ελεγχθεί ο λογαριασμός της στο Facebook, ενώ ήδη λαμβάνονται καταθέσεις από το περιβάλλον της.

SHARE: