Επίθεση στον Τάσο Τέλλογλου

Επίθεση στον Τάσο Τέλλογλου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, τον οποίο χτύπησαν άγνωστοι στο κέντρο της Αθήνας. Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο NEWS 247 διέψευσε ότι δέχθηκε επίθεση (Vid)

Επίθεση από διαδηλωτές δέχθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.  Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ”Ερυθρός Σταυρός”.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε δρόμο κοντά στην πλατεία Συντάγματος όταν μερίδα διαδηλωτών αναγνώρισαν τον κ. Τέλλογλου που καθόταν σε μία καφετέρια και του επιτέθηκαν.

Ενώ ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην οδό Καραγιώργη Σερβίας αρχικά προπηλακίστηκε από ομάδα αγνώστων, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα στη συμβολή των οδών Λέκκα και Περικλέους. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος χτύπησε με γροθιές τον κ. Τέλλογλου.

Από την επίθεση ο δημοσιογράφος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο κ. Τέλλογλου  παρουσίασε μετατραυματική αμνησία, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Κουλογλου: “Είμαι μια χαρά”

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, σε επικοινωνία του με το NEWS 247 διέψευσε ότι δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο κ. Κούλογλου εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τραυματισμό του και δήλωσε ότι είναι μια χαρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα