Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Βούτηξε στον γκρεμό με την εικόνα της Παναγίας

Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Βούτηξε στον γκρεμό με την εικόνα της Παναγίας
ATHOSZONE.WORDPRESS.COM

Προσκυνητής έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων, κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας. Βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου στο Άγιον Όρος,

Νεκρός εντοπίστηκε στο Άγιο Όρος το απόγευμα της Πέμπτης ένας 28χρονος Ρουμανικής καταγωγής. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης μοναχός της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στον περίβολο του Σπηλαίου του Αγίου Αθανασίου, έπειτα από πτώση του σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Ο άνδρας φέρεται ότι κρατούσε μία εικόνα της Παναγίας. Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση.

ADVERTISING

Τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά ως προς το δυστύχημα για το αν ήταν ατύχημα η αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το Athos Zone, ο νέος άνδρας, ήταν προσκυνητής και φιλοξενούμενος στην Σκήτη Τιμίου Προδρόμου (Ρουμανική) και πριν μία εβδομάδα έλαβε το πτυχίο του από την Θεολογική σχολή της Ρουμανίας.

Παρότι δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Ο 28χρονος βρισκόταν ως επισκέπτης στο 'Άγιον Όρος και διέμενε από τις 4 Δεκεμβρίου στη Ρουμανική Σκήτη του Τίμιου Προδρόμου που ανήκει στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους στις Καρυές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγιο Όρος
SHARE:

24Media Network