Άγιος Τρύφωνας στη Γλυφάδα: Κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ τρομοκρατώντας πιστούς

Άγιος Τρύφωνας στη Γλυφάδα: Κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ τρομοκρατώντας πιστούς

Ομάδες κουκουλοφόρων προκάλεσαν τρόμο στους πιστούς που βρίσκονταν στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα - Οι ταραξίες πέταξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ στον δρόμο μπροστά στην εκκλησία - Αρκετοί ήταν οι πιστοί που έφυγαν άρον-άρον με τις οικογένειές τους - Καμία προσαγωγή.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σε αρκετές εκκλησίες ομάδες κουκουλοφόρων να εφορμούν το βράδυ της Ανάστασης και να πετούν έως και βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να τρέπουν σε φυγή τους πιστούς, με μία Αστυνομία παντελώς απούσα και άφαντη… σε αυτή την ανεγκέφαλη πρακτική.

Ειδικά στην Άνω Γλυφάδα αυτό έχει παρατηρηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Παύλου και Δημητρίου, ενώ φέτος αυτό συνέβη και στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα, όπου ομάδα κουκουλοφόρων εφόρμησε κατά τη διάρκεια της Ανάστασης και πέταξαν βροχή από βόμβες μολότοφ στο οδόστρωμα, προκαλώντας τρόμο και πανικό στους πιστούς που βρίσκονταν στο προαύλιο της εκκλησίας με πολλούς να τρέχουν να φύγουν με τις οικογένειές τους για να μην κινδυνεύσουν.

ADVERTISING

Μπροστά σε αυτό το άθλιο θέαμα η Αστυνομία ήταν παντελώς απούσα και δεν πραγματοποιήθηκε ούτε μία προσαγωγή, ενώ ευτυχώς δεν προκλήθηκαν τυχόν τραυματισμοί. Από τις φωτιές προκλήθηκαν φθορές σε ΚΑΦΑΟ και καλώδια της ΔΕΗ και σε φωτεινό σηματοδότη.

24Media Network