Αγλαΐα Κυριακού: 7χρονος κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από 14χρονο – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Αγλαΐα Κυριακού: 7χρονος κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από 14χρονο – Διατάχθηκε ΕΔΕ
Νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού" Eurokinissi

Τη διενέργεια ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας, μετά την καταγγελία 7χρονου, ότι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από 14χρονο στο νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού".

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από καταγγελία που έγινε από την μητέρα ενός 7χρονου αγοριού που φιλοξενείται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και το οποίο φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από έναν 14χρονο.

Αμέσως μετά την ενημέρωση για την εν λόγω καταγγελία, ο υπουργός Υγείας διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Παρόμοια καταγγελία έγινε και από μία 13χρονη και πως ο 14χρονος κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά με απειλή μαχαιριού. Μάλιστα, στο Νοσοκομείο πήγε ο θείος του 7χρονου και επιτέθηκε στον 14χρονο, όμως τον εμπόδισαν οι υπάλληλοι του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τα παιδιά δεν νοσηλεύονται εκεί, απλά φιλοξενούνται προσωρινά, καθώς προέρχονται από προβληματικές οικογένειες που έχουν χάσει την επιμέλειά τους. Μάλιστα, τα δύο αγόρια φέρονται να προέρχονται από οικογένειες που είχε ασκηθεί ενδοοικογενειακή βία.

Για τα καταγγελλόμενα από την μητέρα του 7χρονου παιδιού που έχει χάσει την επιμέλειά του, διενεργείται έρευνα, λαμβάνονται καταθέσεις και έχει δοθεί εντολή να γίνουν ιατροδικαστικές εξετάσεις στα θύματα και να εξεταστούν από ειδικούς παιδοψυχολόγους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα