Αγωνία για το 2,5 ετών αγοράκι που κατανάλωσε ηρεμιστικά χάπια

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - Φωτό αρχείου
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - Φωτό αρχείου MOTIONTEAM

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών αγοράκι που μπέρδεψε τα ηρεμιστικά χάπια με καραμέλες.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών αγοράκι με καταγωγή από τη Συρία που κατανάλωσε, σύμφωνα με τους γονείς του, ηρεμιστικά χάπια αντί για καραμέλες.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Τασόπουλος, «το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, γίνεται προσπάθεια συνεκτίμησης όλων των δεδομένων, προκειμένου οι γιατροί να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, για να βοηθήσουν το παιδάκι».

ADVERTISING

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο την Κυριακή και η κατάστασή του παραμένει σταθερά κρίσιμη.Οι γονείς του, που διαμένουν σε διαμέρισμα μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, μετέφεραν το παιδί, που είναι ένα από τα εφτά της στο νοσοκομείο, όπου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι ίδιοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου αλλά αφέθησαν ελεύθεροι με προφορική εντολή, προκειμένου να είναι δίπλα στο παιδί τους.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 2,5 ετών - Μπέρδεψε χάπια με καραμέλες

SHARE:

24Media Network