Αγοράκι μόλις 8 ετών υπέστη ανακοπή καρδιάς στην Κρήτη

A child is laying on a hospital bed with his arm and hand raised above his head with an I.V. and bandage on it.
A child is laying on a hospital bed with his arm and hand raised above his head with an I.V. and bandage on it. WWW.123RF.COM

Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ και έτσι το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο διασωληνωμένο συνοδεία καρδιολόγου και αναισθησιολόγου.

Κρίσιμες ώρες περνά η οικογένεια ενός 8χρονου αγοριού στην Κρήτη, το οποίο υπέστη νωρίτερα το Σάββατο ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο παιδί βρισκόταν μαζί με μέλος της οικογενείας του στο σπίτι του στα Χανιά, όταν υπέστη έντονη δυσφορία. Ο 8χρονος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

ADVERTISING

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια έκριναν πως είναι απαραίτητη η μεταφορά του στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ.

«Ο 8χρονος αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές αλλά και όλο το προσωπικό βρίσκεται στο πλευρό του» ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Πηγή: 

Cretapost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network