Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στη Ζάκυνθο με νεκρό

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ(ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ)--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ(ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ)--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Αιγύπτιοι μόλις βγήκαν από τον ανακριτή Ζακύνθου για κλοπές εντόπισαν έναν Σύρο και τον μαχαίρωσαν τέσσερις φορές

Άγρια δολοφονία έγινε νωρίτερα το απόγευμα στον Λαγανά Ζακύνθου. Δύο 30χρονοι Αιγύπτιοι που είχαν μόλις την Παρασκευή συλληφθεί για διαρρήξεις, αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά τον Ανακριτή που οδηγήθηκαν σήμερα και αφού εντόπισαν έναν 24χρονο Σύρο στην περιοχή του Λαγανά, ο ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε τουλάχιστον τέσσερις φορές στην θωρακική και την κοιλιακή χώρα, μέχρι θανάτου...

Οι δύο Αιγύπτιοι συνελήφθησαν εκ νέου, ο ένας για ανθρωποκτονία με δόλο και ο άλλος για συνέργεια. Ερευνάται από την Ασφάλεια αν οι λόγοι της δολοφονίας σε βάρος του νεαρού Σύρου τυχόν σχετίζονται με την πρώτη τους σύλληψη για τις υποθέσεις των κλοπών και των διαρρήξεων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν και από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες πέντε περιπτώσεων κλοπών από οικίες και οχήματα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου και συγκεκριμένα:

Σε δύο περιπτώσεις την περασμένη Πέμπτη, η πρώτη στην περιοχή Λαγοπόδο, όπου αφαίρεσαν από τουριστικό λεωφορείο ένα κινητό τηλέφωνο και η δεύτερη σε οικία, στον Παντοκράτορα, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Την προηγούμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου, σε οικία στα Λαγκαδάκια, όπου αφαίρεσαν 800 ευρώ, την προηγούμενη Κυριακή, σε οικία στο Λαγοπόδο, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ καθώς και άλλα αντικείμενα και τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, σε οικία στον Παντοκράτορα, όπου αφαίρεσαν 7.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 400 ευρώ.

Οι δράστες θα οδηγηθούν εκ νέου αύριο στον Εισαγγελέα, αυτή την φορά για ανθρωποκτονία...

SHARE:

24Media Network