Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Μεσολογγίου: Παραδόθηκαν τα 3 αδέρφια που ήθελαν να αυτοκτονήσουν

Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Μεσολογγίου: Παραδόθηκαν τα 3 αδέρφια που ήθελαν να αυτοκτονήσουν

Παραδόθηκαν στην αστυνομία τα τρία αδέλφια που είχαν ταμπουρωθεί στο σπίτι τους στον Γαλατά Μεσολογγίου και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν

Αργά το βράδυ της Τρίτης έληξε το θρίλερ με τα 3 αδέλφια που είχαν κλειστεί στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν.

Αστυνομικοί της διεύθυνσης Αιτωλίας από το Μεσολόγγι ύστερα από καταγγελίες κατοίκων του Γαλατά οι οποίες αφορούσαν την συμπεριφορά των 3 αδελφών στο χωριό, φώναζαν ,έβριζαν και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια, προσπάθησαν να μιλήσουν στα 3 αδέλφια τα οποία στην παρουσία των αστυνομικών απειλούσαν ότι θα αυτοτραυματιστούν με μαχαίρια που κρατούσαν.

Η ψύχραιμη αντιμετώπιση των 3 αδελφών από τους αστυνομικούς  της ασφάλειας Μεσολογγίου με την συνδρομή 2 ψυχολόγων ενός διαπραγματευτή και την πολύτιμη βοήθεια της αδελφής των 3 αλλά και μιας οικογενειακής φίλης είχαν σαν αποτέλεσμα το αίσιο τέλος του θρίλερ που είχε αρχίσει από τις 3 η ώρα το μεσημέρι.

Τα 3 αδέλφια αυτή την στιγμή έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τους παρέχεται ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Να σημειώσουμε ότι και τα 3 αδέλφια πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα αλλά λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή όπως ακολουθούσαν παλιότερα.

Πηγή: onairnews

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ταμπουρωμένα στο σπίτι τους τρία αδέρφια, απειλούν να αυτοκτονήσουν

SHARE:

24Media Network