Αίσιο τέλος: Βρέθηκε η 84χρονη που αγνοούνταν στην Βαγιωνιά

Η 84χρονη που εξαφανίστηκε στην Κρήτη
Η 84χρονη που εξαφανίστηκε στην Κρήτη CRETAPOST.GR

Η 84χρονη Ευγενία Καλογιαννάκη εντοπίστηκε ταλαιπωρημένη σε ένα χωράφι. Εν συνεχεία της περιπέτειάς της μεταφέρεται στο νοσοκομείο να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της ηλικιωμένης από το χωριό της Βαγιωνιάς στο δήμο Γόρτυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά από δύο 24ωρα ερευνών η 84χρονη Ευγενία Καλογιαννάκη εντοπίστηκε σε ένα χωράφι στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, η άτυχη γυναίκα είναι αρκετά ταλαιπωρημένη ωστόσο φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία της.

Οι διασώστες την μετέφεραν στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Ευτυχώς, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τσικνάκης, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία.

Το χρονικό της… εξαφάνισης

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν η 84χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε πάει με συγγενείς της σε χωράφι της οικογένειας για να μαζέψουν ελιές.

Κάποια στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν από τους συγγενείς της, οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το πρωί της Πέμπτης ο γιος της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία με αποτέλεσμα να οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού με τη συνδρομή της πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, εξαφάνιση
SHARE: