Ακρίτα υπέρ του Gamato: Όλοι βλέπουμε καμιά ταινιούλα το βράδυ

Ακρίτα υπέρ του Gamato: Όλοι βλέπουμε καμιά ταινιούλα το βράδυ

Η αρθρογράφος επικρίνει την επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τονίζοντας πως ενώ κυνηγάμε τα μικρά site, έχουμε αφήσει όλα τα μεγάλα ζητήματα "Λαγκάρντ, μίζες, φοροδιαφυγή, πόθεν έσχες" στη σκιά

Αντιδράσεις για την επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τη σύλληψη του φερόμενου ως διαχειριστή του site gamato.info με την Έλενα Ακρίτα να αναρτά άποψη με την οποία αντιτίθεται στην ενέργεια των αρχών. Η αρθρογράφος σημειώνει πως “όλοι μας βλέπουμε καμιά ταινιούλα το βράδυ” σε παρόμοια site και καυτηριάζει την αυστηρότητα των αρχών σε τέτοιες περιπτώσεις, την ίδια ώρα που σειρά σκανδάλων συγκαλύπτονται και ζητήματα διαφάνειας χρονίζουν χωρίς να επιλύονται.

Δείτε τι έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα στο facebook:

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλείνει τα μικρά σάιτ όπου βλέπουμε όλοι μας σχεδόν (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλου μας) καμιά ταινιούλα το βράδυ. Οι μικρές ‘παράνομες’ ανάσες μας σταματούν. Γύρω μας όλα λυμένα, φοροδιαφυγή, λίστες Λαγκάρντ, μίζες, πόθεν εσχες, εκατομμύρια – τα πάντα στην εντέλεια. Τι κόβουμε λοιπόν; Την ψυχαγωγία του έλληνα μέσα στην κρίση, την δίωρη απόδραση μας. Το γράφω ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα – καθώς άλλο ένα αγαπημένο σάιτ μόλις έκλεισε. Συγγνώμη αλλά αυτό με ξεπερνάει. Τελείως όμως.

O 32χρονος φερόμενος ως διαχειριστής συνελήφθη στην Κω από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος και ενός 28χρονου για τα ίδια αδικήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα