Αναστάτωση στις φυλακές Δομοκού από ύποπτο δέμα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Εξωτερικοί φρουροί στις φυλακές Δομοκού εντόπισαν το πρωί της Κυριακής ύποπτο δέμα σε κάδο με συνέπεια να σημάνει συναγερμός στις Αρχές. Τι περιείχε

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9:00΄το πρωί της Κυριακής στις φυλακές Δομοκού όταν εντοπίστηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ύποπτο δέμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δυο εξωτερικοί φρουροί έκαναν έλεγχο στον περιβάλλοντα χώρο των φυλακών. Εκεί λοιπόν μέσα σε έναν κάδο, που βρίσκεται έξω από την είσοδο, εντόπισαν ένα δέμα. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε πυροτεχνουργός της Ασφάλειας Λαμίας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αφού αρχικά υπέθεσαν ότι πρόκειται για "τρομοδέμα".

ADVERTISING

Τελικά όταν έγινε ο έλεγχος διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν βόμβα και έτσι το άνοιξαν για να διαπιστώσουν ότι το δέμα περιείχε κάποια "δώρα", όπως 6 κινητά τηλέφωνα, 10 κάρτες sim, φορτιστές και χασίς, που ποτέ όμως δεν έφτασαν στον παραλήπτη τους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι κάποιος από τους αυτούς που ήρθαν στο επισκεπτήριο της Παρασκευής, ήταν περίπου 50 άτομα, θα φοβήθηκε την τελευταία στιγμή και ξεφορτώθηκε τα "δώρα" στον κάδο απορριμάτων.

Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Κ.Κ.Δομοκού «Σήμερα στις 23/12/2018 το πρωί σε εξωτερικό χώρο του Κ.Κ.Δομοκού μετά από έλεγχο συναδέλφων Εξωτερικών Φρουρών βρέθηκε τοποθετημένο σε κάδο απορριμμάτων ένα καλά συσκευασμένο δέμα που μετά τον έλεγχο και το άνοιγμα του με συνδρομή της Αστυνομίας περιείχε 6 κινητά τηλέφωνα, 10 κάρτες sim, 3 φορτιστές και μια σακούλα με 48 γραμμάρια ναρκωτικές ουσίες(χασίς)»

Πηγή: 

lamiareport.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυλακές
SHARE:

24Media Network