Αναστάτωση στο καταμαράν “WorldChampion”- Επιβάτες κατήγγειλαν ότι δεν λειτουργεί ο κλιματισμός

Αναστάτωση στο καταμαράν “WorldChampion”- Επιβάτες κατήγγειλαν ότι δεν λειτουργεί ο κλιματισμός
seajets.gr

Το ταξίδι των 772 επιβατών σταμάτησε προσωρινά στη Μύκονο προκειμένου να γίνει αναλυτική επιθεώρηση του πλοίου. Έξαλλοι οι επιβάτες.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ταχύπλοο καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και ότι οι εργαζόμενοι στο πλοίο ήταν χωρίς γάντια.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο πλοίο που επιβαίνουν 772 επιβάτες έφθασε κλιμάκιο του λιμενικού από το λιμεναρχείο της Σύρου προκειμένου να γίνει έλεγχος. Σύμφωνα με το λιμενικό ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ.

Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση καταμαράν καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία. Έτσι το «Wordchampion», που φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο και από τις 10 το πρωί παραμένει στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να μπορέσει να επιθεωρηθεί και να υπάρξει απόφαση αν μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Τελικά η βλάβη στον κλιματισμό αποκαταστάθηκε και μετά από επιθεώρηση στο λιμάνι της Μυκόνου το πλοίο με 772 επιβάτες κατέπλευσε για τον προορισμό του.

Το«WorldChampion» της SeaJets πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο Σαντορίνη.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ταχύπλοου καταμαράν, σε ανακοίνωσή της, απέδωσε την αναστάτωση σε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού και τόνισε ότι αναλαμβάνοντας την ευθύνη και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα