ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Σήφης Βαλυράκης

Δολοφονία Βαλυράκη: Πολύωρη κατάθεση του μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών

Ο μάρτυρας της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, στην κατάθεσή του ανέφερε όσα και στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ". Απεστάλη αρμοδίως στο Λιμενικό για να συσχετιστεί με την υπόλοιπη δικογραφία.

Ο Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης: "Είδα τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του", λέει αυτόπτης μάρτυρας

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη μετά καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα στο "Φως στο Τούνελ", ο οποίος υποστηρίζει πως είδε δολοφονική επίθεση σε βάρος του εκλιπόντα. Μέλη της Χρυσής Αυγής οι φερόμενοι ως δράστες

Τουρκία: Μπαράζ προωθήσεων λεμβών με μετανάστες - Πώς έγινε η παρενόχληση ελληνικού σκάφους

Τουρκία: Μπαράζ προωθήσεων λεμβών με μετανάστες - Πώς έγινε η παρενόχληση ελληνικού σκάφους

Τουλάχιστον έξι απόπειρες προώθησης λέμβου με αλλοδαπούς εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, συνοδεία Τουρκικών ακταιωρών,σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.

Σειρά περιστατικών με Τουρκικές Ακταιωρούς στην Μυτιλήνη

Σειρά προκλήσεων από τουρκικές ακταιωρούς στα ανοιχτά της Λέσβου

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Λέσβου, τουρκική ακταιωρός εισήλθε εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, παρενοχλώντας περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.

Σκάφος του Λιμενικού Σώματος - Φωτογραφία αρχείου

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 65χρονο ψαρά που αγνοείται

Τις πρώτες πρωινές της Παρασκευής εντοπίστηκε το αλιευτικό σκάφος του 65χρονου ψαρά να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή "Αλυκές - Πάλιουρα" στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Σε εξέλιξη έρευνες του Λιμενικού.

Κακοκαιρία στο λιμάνι της Ραφήνας

Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα: Δεμένα τα πλοία ανοιχτού τύπου εξαιτίας δυνατών ανέμων

Δεμένα τα πλοία ανοιχτού τύπου στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ, ενώ προκαλούν προβλήματα μέχρι και στο οδικό δύκτυο.

Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης: Ορίστηκε πραγματογνώμονας για τις συνθήκες θανάτου του

Εξονυχιστικές έρευνες για την υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Οι αρχές θα πάρουν γενετικό υλικό από την προπέλα του σκάφους του πρώην υπουργού. Τι καταγγέλλει η σύζυγός του.

Αίγιο: Κανονικά ο αγιασμός υδάτων - Πρόστιμα σε Μητροπολίτη και δύο κολυμβητές

Αίγιο: Κανονικά ο αγιασμός υδάτων - Πρόστιμα σε Μητροπολίτη και δύο κολυμβητές

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Ιερώνυμος έριξε τον σταυρό και δύο κολυμβητές έπεσαν στη θάλασσα να τον πιάσουν. Πρόστιμο 1.500 ευρώ στον Μητροπολίτη, από 300 ευρώ για τον κάθε κολυμβητή.