Καλαμάτα: Ανατροπή στην υπόθεση - "Δεν έριξα το παιδί μου μέσα στον κάδο, το άφησα πάνω"

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 25χρονης μητέρας
Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 25χρονης μητέρας YOUTUBE @MESSINIALIVE.GR

Η μητέρα ισχυρίστηκε πως δεν άφησε το μωρό της μέσα στον κάδο αλλά πάνω, ενώ περίμενε μέχρι να περάσει κάποιος να το πάρει, προς το παρόν βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στην υπόθεση της 25χρονης μητέρας που σόκαρε το πανελλήνιο. Νέα στοιχεία ήρθαν σήμερα στο φως μετά και την απολογία της, με την ανακρίτρια και την εισαγγελέα να έρχονται σε διχογνωμία αναφορικά με το αν θα έπρεπε να τεθεί σε προσωρινή κράτηση η 25χρονη ή με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, διχογνωμία υπήρξε- και ίσως είναι το πιο σοβαρό- και ως προς τον χαρακτηρισμό της πράξης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 25χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσήλθε στις 10 το πρωί και απολογήθηκε, σε μια μαραθώνια απολογία που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες, δηλώνοντας ότι ουδέποτε πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της στον κάδο απορριμμάτων αλλά απλώς ότι το άφησε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα με τη χάρτινη σακούλα πάνω σε αυτόν, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε με την ελπίδα να περάσει κάποιος και να το πάρει. Αυτό ισχυρίστηκε στην απολογία της, δίνοντας πλέον νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση, αφού το νεογέννητο βρέθηκε στις 06.30 το πρωί μέσα στον κάδο. Ταυτόχρονα η 25χρονη ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του βρέφους από την πρώτη στιγμή αδιαφόρησε τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί του, με την ίδια να βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν μπορούσε να διακόψει την εγκυμοσύνη της μιας και ήταν σχεδόν 5 μηνών όταν συνειδητοποίησε πως ήταν έγκυος.

ADVERTISING

Σύμφωνα με το Messinialive, όπως δήλωσαν σήμερα οι δικηγόροι της, Κώστας Κρόμπας και Νίκος Μουτεβελής, τα στοιχεία αυτά δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση, και τη λύση στη διχογνωμία ανακρίτριας και εισαγγελέως θα δώσει το Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο και θα αποφασίσει για την τύχη της 25χρονη μητέρας αλλά και για τον χαρακτηρισμό της κατηγορίας που τη βαρύνει. Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να κληθεί και ο πατέρας του βρέφους. Από τη Γεωργία έρχεται και η γιαγιά του βρέφους που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να αναλάβει την κηδεμονία του νεογέννητου εγγονού της. Στο μεταξύ έως ότου εκδοθεί η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, η 25χρονη θα βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό σε φιλικό της σπίτι στην Καλαμάτα.

SHARE:

24Media Network