Ανδρ. Τζέλης στο NEWS 247: Είχαν κρυφτεί στα λαγούμια τους. Χωρίς τη δίκη βγήκαν από τη χειμερία νάρκη τους’

Ανδρ. Τζέλης στο NEWS 247: Είχαν κρυφτεί στα λαγούμια τους. Χωρίς τη δίκη βγήκαν από τη χειμερία νάρκη τους’
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα καταθέτει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στην δίκη της "Χρυσής Αυγής" την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Οι πρώτες αντιδράσεις της οικογενειας του Παύλου Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά. Να ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής ζητούν οι δικηγόροι λέγοντας ότι "άρχισαν να βγαίνουν από τη χειμμερία νάρκη τους, όπως φάνηκε και από τα επεισόδια στο Σχιστό"

Να εξασφαλιστεί η φυσική παρουσία του Γιώργου Ρουπακιά στη δίκη της Χρυσής Αυγής ζητά η οικογένεια του αδικοχαμένου μουσικού Παύλου Φύσσα, μέσω του συνηγόρους της, Ανδρέα Τζέλη, λίγες μόλις ώρες μετά την έκδοση του βουλεύματος με το οποίο ο Γ. Ρουπακιάς αποφυλακίζεται.

Ο εκ των πληρεξουσίων δικηγόρων της οικογένειας Φύσσα, μιλώντας στο News247, μιλά για τις καθυστερήσεις της δίκη της Χρυσής Αυγής λόγω της αποχής των δικηγόρων, ενώ αναφέρεται με νόημα σε πρωταγωνιστές της υπόθεση και μη, οι οποίοι “βγήκαν από τη χειμερία νάρκη”, ύστερα από ένα μήνα παύσης της ποινικής διαδικασίας.

Ολόκληρη η δήλωση του Ανδρέα Τζέλη:

“Η οικογένεια θεωρεί ότι καλό είναι να εξασφαλιστεί η φυσική παρουσία του Γιώργου Ρουπακιά στο σύνολο της διαδικασίας, στην έκδοση της απόφασης και σε ό,τι άλλο χρειαστεί.

Αυτό που συμβαίνει, ας είναι το έναυσμα για τα συλλογικά μας όργανα. Για αυτή τη δίκη θα πρέπει να παρασχεθούν άδειες για όλους τους δικηγόρους, προκειμένου να συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διαρκούσης της δίκης ορισμένοι είχαν κρυφτεί στα λαγούμια τους. Τώρα, εδώ και ένα μήνα που απέχουν οι δικηγόροι, έχουν βγει από τη χειμερία νάρκη τους είτε στο Σχιστό είτε ακόμη και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα