Ανδρέας Μικρούτσικος: Στενοί φίλοι μιλούν για την κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στενοί φίλοι μιλούν για την κατάσταση της υγείας του
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος eurokinissi

Σοφία Βόσσου και Τένια Μακρή μιλούν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου που από το πρωί του Σαββάτου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου.

Βελτιωμένη αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος από το πρωί του Σαββάτου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιαναπνευστική ανεπάρκεια.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Στέργιος και η πρώην σύντροφός του Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο Star είπε πως «η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε μετά την κηδεία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Είχε έλλειψη οξυγόνου ο άνθρωπος. Τον έχουν προληπτικά στη ΜΕΘ και του κάνουν και κάποιες άλλες εξετάσεις. Λόγω της λοίμωξης έχουν αυξηθεί τα λευκά αιμοσφαίρια και ανέβασε πίεση.»

Στο Open μίλησε το πρωί της Κυριακής η ψυχολόγος Τένια Μακρή που έχει συνεργαστεί πολύ στενά και επι χρόνια με τον τραγουδοποιό .

Όπως είπε ,«μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε και εκείνη ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ. Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα. Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από τον θάνατο του αδερφού του γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι, το πόσο αγαπιόντουσαν…. Βεβαίως θα πάω να τον επισκεφθώ. Εκείνο το οποίο ρώτησα είναι αν επιτραπεί αυτό, θα πάω πάρα πολύ ευχαρίστως αλλιώτικα δε θέλω να είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που θα είναι έξω από την εντατική. Να κάνει τι; Απλώς και μόνο για να υπάρχουν δημοσιογράφοι και να εμφανίζεται ότι πήγαν και τον είδαν; Όταν ο Ανδρέας θα συνέλθει και θέλει να δει και μπορεί να δεχθεί ανθρώπους, πάρα πολύ ευχαρίστως θα πάω. Δε θέλω να τον ενοχλήσω καθόλου».

Το νεότερο ιατρικό δελτίο αναφέρει:

“Ανακοινώνεται ότι  ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα