Ανοικτή συζήτηση: Σπατάλη φαγητού και τρόποι μείωσής της

Boy Putting Sandwich in Garbage --- Image by © Birgid Allig/Corbis
Boy Putting Sandwich in Garbage --- Image by © Birgid Allig/Corbis © BIRGID ALLIG/CORBIS

Η Επιτροπή Παιδείας του Συλλόγου Αρδηττός σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΠΟΡΟΥΜΕ που καταπολεμά την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο "Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ"

Η Επιτροπή Παιδείας του Συλλόγου Αρδηττός σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΠΟΡΟΥΜΕ ( www.boroume.gr) που καταπολεμά την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο "Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ" Ευγενίου Βουλγάρεως και Χαρβούρη 2, Μετς.

Την συζήτηση θα συντονίσουν ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και η Αλεξία Μοάτσου ιδρυτικά στελέχη του δικτύου ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η συμμετοχή μου σε ανθρωπιστική αποστολή στο Αφγανιστάν το 2003 μου έμαθε πως ελάχιστες δραστηριότητες δίνουν τόσο νόημα στη ζωή μας όσο η εθελοντική προσφορά προς το συνάνθρωπό μας. Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μου προσφέρει τη δυνατότητα και την ευχαρίστηση να συμμετάσχω στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, ένα από τα πιο δυσάρεστα φαινόμενα της κοινωνίας μας. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Η δηιμιουργικότητα και η κοινωνική προσφορά, για μένα, είναι τρόπος ζωής και μέσα από το ΜΠΟΡΟΥΜΕ γεμίζω καθμερινά με ενέργεια και αγάπη; Αλεξία Μοάτσου.

Την συζήτηση μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά σχολικής ηλικίας.

SHARE:

24Media Network