Αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές “απέναντι” από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές “απέναντι” από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, αφού την Κυριακή το μεσημέρι, αντιεξουσιαστές καλούν σε αντισυγκέντρωση ενάντια στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια, την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι, καλούν ομάδες αντιεξουσιαστών, ως απάντηση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έχει προγραμματιστεί λίγη ώρα αργότερα στο Σύνταγμα.

“Καμμία συμμετοχή, Καμμία ανοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο Indymedia και άλλες σελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ολόκληρη η ανάρτηση, όπως δημοσιεύθηκε:

Καμία συμμετοχή. Καμία ανοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια.

Πίσω φασίστες – Εμπρός Σύντροφοι!

Διεθνιστική Αντιφασιστική Συγκέντρωση

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, Προπύλαια στις 13:00 Πολιτικές

Ομάδες, Συλλογικότητες, Στέκια, Καταλήψεις, Σύντροφοι – Συντρόφισσες

Αντισυλλαλητήριο στα Προπύλαια

Ιακωβίδης: Το συλλαλητήριο θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο

Συλλαλητήριο μεγαλύτερο από το προηγούμενο προανήγγειλε ο Oθωνας Ιακωβίδης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ανακοίνωσε ότι μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής θα εκδοθεί ψήφισμα εναντίον της χρήσης του όρου “Μακεδονία” από τη γειτονική χώρα.

“Eχουμε απευθύνει -συνέχισε- πρόσκληση στον Μίκη Θεοδωράκη αλλά δυστυχώς η υγεία του δεν του επιτρέπει. Την προηγούμενη φορά ήρθαν 2.507 λεωφορεία, την Κυριακή θα έρθουν περισσότερα”.

Ο κ. Ιακωβίδης υποστήριξε ότι “ο ίδιος ο λαός χρηματοδοτεί το συλλαλητήριο, οι παμμακεδονικές ενώσεις χρηματοδότησαν κάποιες μετακινήσεις, ομογενείς στέλνουν χρήματα για τα τεχνικά ζητήματα”. Δεν εξέφρασε ανησυχία για τυχόν επεισόδια λέγοντας ότι “όπου υπάρχει πολύς κόσμος δεν γίνονται επεισόδια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα