Απαγωγή Μαρκέλλας: Σοκάρει η 33χρονη με την κατάθεσή της

Απαγωγή Μαρκέλλας: Σοκάρει η 33χρονη με την κατάθεσή της

Σοκάρει η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης. Παραδέχτηκε ότι της έδωσε ναρκωτικές ουσίες. Τι είπε για το μακιγιάρισμα και τις φωτογραφίες.

Ότι είχε σχέδιο και είχε στήσει ενέδρα στη μικρή Μαρκέλλα με σκοπό την απαγωγή της, συμπεραίνουν οι αρχές από την κατάθεση της 33χρονης, η οποία σοκάρει με τις φρικτές λεπτομέρειες των όσων περιγράφει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η 33χρονη κατηγορούμενη, η οποία θα απολογηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, αναφέρθηκε στη μέρα που άρπαξε το νεαρό κορίτσι, αναφέροντας: “Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε «λουκούμι»”.

Σχετικά με το εάν είχε βρεθεί ξανά στο σχολείο της Μαρκέλλας, η κατηγορούμενη ανέφερε πως είχε πάει άλλη μία φορά πριν από την καραντίνα, ωστόσο, δεν είδε το κορίτσι.

Συνεχίζοντας στην κατάθεσή της, η 33χρονη αναφέρθηκε στο μακιγιάρισμα και τις φωτογραφίες που τράβηξαν, ενώ παραδέχτηκε ότι νάρκωσε την 10χρονη:

“Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες. Της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια”.

“Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα”

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή και το βιασμό της 10χρονης αρνήθηκε τις κατηγορίες περί κακοποίησης και δέχτηκε μόνο αυτή της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

Όπως δήλωσε μάλιστα δια του δικηγόρου της, πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει το παιδί: “Γνώριζα και ήθελα να φιλοξενήσω και να φροντίσω την ανήλικη, που είχε προβλήματα με τη συμβίωσή της με τη μητέρα της και κυρίως με τον πατριό της. Της έδωσε καθαρά ρούχα καιφαγητό”.

“Είμαι μετανιωμένη, ζητώ δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια. Είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί και να επανορθώσω”, πρόσθεσε η 33χρονη.

Η 33χρονη, ωστόσο, παραδέχτηκε νωρίτερα στην κατάθεσή της πως τα κίνητρά της δεν ήταν τόσο αγνά: “Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρό κορίτσι. Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα”.

Ερευνάται το ενδεχόμενο η 33χρονη να εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Πώς η 33χρονη αποφάσισε να την αφήσει

Όπως είπε η 10χρονη, η ίδια είδε τη φωτογραφία της στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι η οικογένειά της την ψάχνει, ενώ δήλωσε πως το Amber Alert εκνεύρισε την κατηγορουμένη, η οποία της είπε να ετοιμάσει όπως όπως μια βαλίτσα και στην συνέχεια, την άφησε μόνη της στον δρόμο.

Οι Αρχές βρήκαν στην τσέπη του παιδιού βρήκαν 30 ευρώ, χρήματα που της έδωσε η κατηγορούμενη, όπως είπε η μικρή, για να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα